Reclame makers, Gennep, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek, Johan cruijf
DISCLAIMER

Johan.nl reclamemakers streeft er naar om de gebruiker van deze website zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Johan.nl reclamemakers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website.

 

Privacy Statement

Johan.nl reclamemakers respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Johan.nl reclamemakers van de website zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord. Voor elke vraag in verband met ons privacybeleid, voor wijziging van uw persoonlijke gegevens, of voor toegang tot uw persoonlijke gegevens kunt U terecht op info@Jo-han.nl

 

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Johan.nl reclamemakers van de website worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Johan.nl

 

 

Steendalerstraat 99

6591 EE Gennep

 

 

T 0485 - 54 24 54

E  info@jo-han.nl

BTW-nr.  NL001341631B51

K.v.K.      66214378

IBAN   NL58 RABO 0117 1295 18

BIC     RABONL2U

 

Disclaimer/Privacy Statement